#Ge/2020-12-20

voorgaande

voorgaande

versie-7.0

Arnhem - 5/6

Bovenaanzicht van de botermakerij waarin 2 karns van elk 10.000 liter inhoud zijn opgesteld

De flessenopslag- en spoelafdeling waarin de terugontvangen flessen worden gereinigd door drie spoelmachines met

een capaciteit van respectievelijk 7000, 9600 en 4000 stuks per uur

De vul- en sluitafdeling

De afdeling van het laboratorium, waar de melk op  vetgehalte en kwaliteit wordt onderzocht

In de bactoriologische afdeling van het laboratorium wordt dagelijks de gehele productiegang van alle artikelen gecontroleerd.

Alle gereed gekomen producten worden in 3 koelcellen opgeslagen. Hierboven de koelcel voor gepasteuriseerde melk.

De expeditiehal, van waaruit dagelijks alle producten worden afgeleverd.

Rechts de melkmeters voor de afgifte van de losse melk, links de koelcellen

Het kantoor

Het ontvangsthal

De personeelscantines

Boven: het autopark /  daaronder: De afdeling detailverkoop

Het ter gelegenheid van de ope-ning door het personeel aange-boden tegelmozaïek.

Dit is aangebracht in de hal van het kantoor

De continu-sterilisator

Arnhem CAMIZ - Fotoboekje na verbouwing 1957 2/2

voorgaande

Geen frame - ga naar - www.zuivelhistorienederland.nl

volgende pagina voorgaande pagina volgende pagina